«Έξυπνες» πυτζάμες λένε παραμύθια στα παιδιά!

«Έξυπνες» πυτζάμες λένε παραμύθια στα παιδιά!

Smart_PyjamasΜε απλή σάρωση με την κάμερα του smartphone σας

Ένας πατέρας έξι παιδιών από το Idaho δημιούργησε το Smart PJs, ένα διαδραστικό σετ ρουχισμού για παιδιά, που καλύπτεται με χρωματιστές κουκκίδες που λειτουργούν ακριβώς όπως οι κωδικοί QR.Χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone ή του tablet, ο γονέας ή ακόμα και το ίδιο το παιδί μπορεί να σαρώσει ένα από τα 47 διαφορετικά μοτίβα που βρίσκονται επάνω στις πυτζάμες και να ξεκινήσει μία ιστορία μέσα από την εφαρμογή Smart PJs Stories, που μπορεί κανείς να βρει στις πλατφόρμες iOS και Android.

Στην εφαρμογή μπορεί κανείς να βρει παραμύθια των αδερφών Grimm, του Hans Christian Andersen και της Mother Goose. Θεωρείται ιδανικό για τα παιδιά που μόλις μαθαίνουν να διαβάζουν, ενώ η εφαρμογή περιλαμβάνει και την επιλογή αφήγησης.

«Οι Smart PJs δημιουργήθηκαν μετά από πολλές δοκιμές και λάθη. Έπρεπε να δημιουργήσουμε μία νέα τεχνολογία σάρωσης. Δεν είναι απλά κωδικοί QR, είναι κάτι που δημιουργήσαμε από το μηδέν», δηλώνει ο δημιουργός τους Juan Murdoch στο δίκτυο ABC News.

Στα πλάνα του Murdoch είναι να δημιουργήσει και επιπλέον εφαρμογές με νέο περιεχόμενο, μέχρι το τέλος του έτους. Οι «έξυπνες» πυτζάμες είναι διαθέσιμες για ηλικίες παιδιών μεταξύ 1-8 ετών και το κόστος τους κυμαίνεται στα 25 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC