Αλλάζει το λογότυπο του το eBay

Αλλάζει το λογότυπο του το eBay
 
Ένα από τα λίγα χαρακτηριστικά του διαδικτύου που είχε μείνει αναλλοίωτο εδώ και 17 χρόνια ήταν το λογότυπο του eBay με κύριο χαρακτηριστικό την χρήση διαφορετικής γραμματοσειράς και χρώματος σε κάθε γράμμα.

Σύντομα όμως η εταιρεία θα αρχίσει να χρησιμοποιεί ένα νέο λογότυπο το οποίο διατηρεί τα χρώματα του παλιού αλλά χρησιμοποιεί μια ενιαία, πιο «σύγχρονη» γραμματοσειρά για όλους τους χαρακτήρες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας μάλιστα, το παλιό λογότυπο ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand names στο διαδίκτυο, κάτι που έκανε την απόφαση της αλλαγής του κάθε άλλο παρά εύκολη.

Ο πρόεδρος του eBay, Devin Wenig ανέφερε χαρακτηριστικά πως το νέο λογότυπο «είναι ριζωμένο στην ένδοξη ιστορία μας και αντικατοπτρίζει ένα δυναμικό μέλλον».

Η αλλαγή του λογότυπου θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_940.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1029.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC