Χωρίς περιορισμό ατόμων το Google Hangouts

Χωρίς περιορισμό ατόμων το Google Hangouts
 

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Google+ είναι φυσικά το Google Hangouts. Η λειτουργία τηλεδιάσκεψης με την οποία μέχρι 10 άτομα μπορούσαν εύκολα να συνομιλήσουν μεταξύ τους.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιος θέλει να επικοινωνήσει με περισσότερους; Με όλο τον κόσμο για παράδειγμα; Εκεί τα πράγματα ήταν σαφώς πιο δύσκολα αφού θα έπρεπε να υποβάλει ειδικό αίτημα στη Google.

Eυτυχώς μετά από αρκετή αναμονή η δυνατότητα broadcasting το να μεταδόσεις ζωντανα δηλαδή το μήνυμα σου είναι πια διαθέσιμη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις εκτός από λογαριασμό στο Google+ έναν ακόμη λογαριασμό στο YouTube.

Αν και η υπηρεσία Hangouts On Air δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, σύντομα θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή όλοι οι χρήστες.

Όπως είναι φυσικό το γεγονός θα φέρει μια επανάσταση όχι μόνο στις τηλεδιασκέψεις αλλά και στη μετάδοση ειδήσεων και ρεπορτάζ όπως βέβαια και στα τηλεσεμινάρια (webinars).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC