Κυκλοφόρησαν τα Camera Extras και Contact Share για τα Nokia Lumia

Κυκλοφόρησαν τα Camera Extras και Contact Share για τα Nokia Lumia
 
Δυο νέες φανταστικές εφαρμογές, η Camera Extras και Contact Share είναι πια διαθέσιμες για όλες τις εκδόσεις Lumia παγκοσμίως.

Οι δυο εφαρμογές είχαν ανακοινωθεί πριν από ένα μήνα και ήδη είχαν κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Κίνα, τώρα όμως είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες Lumia μέσω του Nokia Collection στο Windows Phone Marketplace.

To Camera Extras ενισχύει την κάμερα του κινητού σας προσφέροντας νέες λειτουργίες και επιλογές. Ανάμεσά τους το Smart Group shot, λήψη πολλαπλών φωτογραφιών δηλαδή με αυτόματη επιλογή της καταλληλότερης φωτογραφίας δηλαδή, το Action Shot, καθώς και υποστήριξη Panorama και Self-timer.

Το Contact Share επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη αποστολή επαφών ανάμεσα σε δυο συσκευές, υποστηρίζοντας μεταφορά όλων των πληροφοριών, όπως ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις, ελαχιστοποιώντας έτσι την πιθανότητα λάθους κατά την μεταφορά τους.

Οι κάτοχοι των συσκευών Lumia 710 και Lumia 800 θα πρέπει πρώτα να αναβαθμίσουν το λογισμικό του τηλεφώνου τους στην τελευταία έκδοση προτού μπορέσουν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τις νέες εφαρμογές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC