Διαθέσιμη από σήμερα η εφαρμογή Facebook Home

Διαθέσιμη από σήμερα η εφαρμογή Facebook Home
 facebook_home_625-590x325
Τη διάθεση από σήμερα της εφαρμογής Facebook Home στους κατόχους «έξυπνων» συσκευών κινητής τηλεφωνίας με λογισμικό Android, ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός ηλεκτρονικής κοινωνικής δικτύωσης Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα της USA Today.Οι κάτοχοι «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων Android μπορούν από σήμερα να «κατεβάζουν» το Facebook Home, ένα ηλεκτρονικό «περιβάλλον» με εφαρμογές που συνδέουν άμεσα το χρήστη με όλες τις λειτουργίες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Το Facebook Home περιλαμβάνει την εφαρμογή Cover Feed, η οποία «μεταμορφώνει» την αρχική οθόνη του «έξυπνου» κινητού σε μια διαρκώς μετακυλούμενη πλατφόρμα με αναρτήσεις των διαδικτυακών φίλων του κάθε χρήστη.

Παράλληλα, στο Facebook Home προσφέρεται και η λειτουργία Chat Heads, προκειμένου κάθε χρήστης του κοινωνικού δικτύου να μπορεί να συνομιλήσει διαδικτυακά με τους φίλους του ακόμη και την ώρα που χρησιμοποιηεί άλλες εφαρμογές.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου λογισμικού, το Facebook παρουσιάζει στο κοινό και το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο First της εταιρείας HTC, το οποίο έχει ήδη εγκατεστημένο το «περιβάλλον» Facebook Home.

Το HTC First είναι διαθέσιμο μόνο από μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ έναντι 99 δολαρίων με συμβόλαιο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC