Το Twitter ετοιμάζει τη δική του online υπηρεσία μουσικής

Το Twitter ετοιμάζει τη δική του online υπηρεσία μουσικής
 twitter_music
Μετά την εξαγορά της υπηρεσίας We Are Hunted από το Twitter, υπήρχαν φήμες πως το γνωστό κοινωνικό δίκτυο αναπτύσσει τη δική του online μουσική υπηρεσία. Μέχρι εκείνη την ώρα βέβαια ήταν απλά εικασίες, χωρίς καμία επιβεβαιωμένη πληροφορία ούτε από το ίδιο το Twitter αλλά ούτε και από το We Are Hunted.Πλέον, ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας music.twitter.com και από ότι φαίνεται αποτελεί το πρώτο στοιχείο που επιβεβαιώνει τις αρχικές φήμες. Μέχρι στιγμής η σελίδα δε λειτουργεί, παρουσιάζοντας μόνο το λογότυπο του Twitter και ένα “Sign In” κουμπί που ακόμα και αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε σας επαναφέρει σε αυτή την αρχική οθόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AllThingsD, η υπηρεσία θα ξεκινήσει σήμερα, Παρασκευή, οπότε από λεπτό σε λεπτό ίσως μπορέσουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το Twitter.

Φυσικά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα προσφέρει η νέα υπηρεσία, εκτός από το γεγονός πως θα περιλαμβάνεται μία συνεργασία με το SoundCloud και το Rdio, που θα παρέχουν το περιεχόμενο.

Όπως και να έχει πάντως, όλα δείχνουν πως αυτή η απορία θα μας λυθεί πολύ σύντομα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC