Εξαγορά εταιρείας από την Apple εντείνει τις φήμες για κυκλοφορία του iWatch μέχρι το τέλος του 2014

Εξαγορά εταιρείας από την Apple εντείνει τις φήμες για κυκλοφορία του iWatch μέχρι το τέλος του 2014

Μία εταιρεία που ειδικεύεται στην δημιουργία χαμηλής ενέργειας τσίπ (που είναι ιδανική για wearable συσκευές όπως οι μετρητές που χρησιμοποιούνται στα γυμναστήρια) εξαγόρασε εχθές η Apple.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται να εντείνει τις φήμες που θέλουν την Apple να κυκλοφορεί το iWatch μέχρι το τέλος του 2014 , αφού πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως  με τη συγκεκριμένη κίνηση η Apple θα φέρει μεγαλύτερη τεχνογνωσία στο project της.

Το νέο της εξαγοράς της Passif Semiconductor, έγινε αρχικά γνωστό από την ρεπόρτερ Jessica Lessin, της Wall Street Journal.

H Αpple πλέον μας έχει συνηθίσει πλέον σε τέτοιες κινήσεις και είναι κάτι που έχει τονίσει και ο Tim Cook λέγοντας πως στο δυναμικό της εταιρείας κάθε χρόνο προστίθενται μικρότερες υποσχόμενες εταιρείας για να ενισχύσουν την ποιότητα των προϊόντων της Apple.

H νέα τεχνογνωσία που προστέθηκε στην Apple μπορεί να την ωφελήσει όχι μόνο στο iWatch αλλά στο σύνολο των iOS συσκευών της μιας και τα τσιπ χαμηλής ενέργειας θα δίνουν μεγαλύτερη αυτονομία στις μπαταρίες, κάτι που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα κάθε εταιρείας για τα μελλοντικά της προϊόντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC