Εντός των ημερών η φθηνή εκδοχή του Xbox 360

Εντός των ημερών η φθηνή εκδοχή του Xbox 360
 

Αν και οι περισσότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι η φθηνή εκδοχή του Xbox θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της Ε3, τελικά μάλλον θα το δούμε αρκετά νωρίτερα.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν η Microsoft ετοιμάζει να το δώσει στην κυκλοφορία ή τουλάχιστον να το ανακοινώσει ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αν όσα ακούγονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα η νέα κονσόλα θα κοστίζει 99 δολάρια και θα διαθέτη σκληρό δίσκο μεγέθους 4GB αλλά και αισθητήρα Kinect.

Επιπλέον ο χρήστης θα παίρνει και μία διετή συνδρομή στο Xbox Live, πληρώνοντας 15 δολάρια επιπλέον ανά μήνα. Όσοι αγοράσουν την συσκευή θα αποκτούν επίσης πρόσβαση σε ειδικό περιεχόμενο αλλά και εγγύηση δύο ετών.

Είναι σαφές λοιπόν ότι στόχος της Microsoft είναι περισσότερο να προσελκύσει νέους χρήστες στο δίκτυο της και όχι τόσο να αποκομίσει κέρδη πουλώντας τη συσκευή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC