Εργαστήρια σύνθεσης ήχου στο «Game of Life»

Εργαστήρια σύνθεσης ήχου στο «Game of Life»
 
Την ευκαιρία για γνωριμία και πειραματισμό στον τομέα της σύνθεσης ήχου προσφέρει το Game of Life Modular Synthesis Lab με τους νέους κύκλους Sound Synthesis Workshops που αρχίζουν τον Απρίλιο και διαρκούν τέσσερις εβδομάδες.

Σε έναν χώρο εξοπλισμένο με ένα πλήρες eurorack modular σύστημα, drum machines, synthesizers, effect boxes και custom made electronics, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν διαφορετικούς τρόπους σύνθεσης και επεξεργασίας ήχου.

Σε κάθε εργαστήριο η παρουσίαση της θεωρίας γίνεται στην πράξη, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να εξοικειωθούν σε πραγματικό χρόνο με εφαρμογές των διαφορετικών μεθόδων σύνθεσης και στη συνέχεια να δημιουργήσουν τους δικούς τους ήχους και να ανακαλύψουν νέες ολοδικές τους διαδρομές.

Περισσότερα για τα προγράμματα:

• Τα workshops ολοκληρώνονται σε κύκλους 4 εβδομάδων / 8 συναντήσεων
• Λειτουργούν 2 ανεξάρτητα group σε πρωινές ή απογευματινές συναντήσεις
• Δυνατότητα παροχής χρόνου πρακτικής εξάσκησης στο studio
• Κόστος συμμετοχής 160 € / κύκλο
• Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά group: 4
• Έναρξη επόμενων κύκλων: Απρίλιος 2012

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:

Game of Life
Οδ. Ανδρούτσου 4
(σταθμός μετρό Συγγρού-Φιξ)
Τηλ: 2109244790
gameoflife.project@gmail.com
http://gameoflifeproject.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC