Φωτιστικό φέρνει την καταιγίδα σε ένα δωμάτιο [βίντεο]

Φωτιστικό φέρνει την καταιγίδα σε ένα δωμάτιο [βίντεο]

Οι ουρανοί ανοίγουν, οι δρόμοι πλημμυρίζουν με νερά και τα social media με μηνύματα που διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι ναι, έξω ρίχνει… κατακλυσμό, σαν να χρειάζεται το Twitter για να το αντιληφθεί κανείς. Σε τέτοιες καταστάσεις, κάποιοι είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού γιατί η κακοκαιρία τους πέτυχε εκτός σπιτιού και άλλοι χαλαρώνουν κάτω από το πάπλωμα απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα. Τώρα μπορούν όλοι να βιώσουν το δεύτερο, ακόμη κι αν έξω έχει καύσωνα.

Αν και το φετινό καλοκαίρι- μέχρι στιγμής- ο καιρός είναι αρκετά… ροκ, καθώς βροχές έπεφταν ακόμη και μέσα στον Ιούνιο σε διάφορες περιοχές της χώρας, κανονικά τέτοια εποχή οι λάτρεις της βροχής νοσταλγούν την ατμόσφαιρα της καταιγίδας. Ενα φωτιστικό ήρθε για να καλύψει αυτή την έλλειψη. Γιατί φέρνει τη «βροχή» μέσα στο δωμάτιο, χωρίς βέβαια το νερό.

Το Cloud- όπως ονομάζεται η δημιουργία του Ρίτσαρντ Κλάρκσον- δημιουργεί εφέ καταιγίδας στο σπίτι, με βροντές και… αστραπές. Μάλιστα, πέρα από την εναλλαγή χρωμάτων στο φωτισμό- για να μοιάζει με πραγματικό σύννεφο την ώρα της καταιγίδας- μπορεί κανείς μέσω Bluetooth να ρυθμίσει το φωτιστικό ώστε να παίζει το προσωπικό… σάουντρακ της βροχής, με τα αγαπημένα τραγούδια του καθενός για την κακοκαιρία.

Ολες αυτές οι πολυτέλειες βέβαια κοστίζουν. Συγκεκριμένα, αυτό το φωτιστικό του… κακού καιρού φτάνει τα 3.360 δολάρια, ενώ ο δημιουργός του συστήνει στους αγοραστές να καλέσουν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για να το εγκαταστήσει, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι θα λειτουργεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dailydot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC