Η Google βελτιώνει τους χάρτες της

Η Google βελτιώνει τους χάρτες της
 
Μάλλον η ομάδα με έδρα το Mountain View δεν θα ησυχάσει αν ολόκληρος ο κόσμος δεν χαρτογραφηθεί με ακρίβεια ίντσας! Αυτό είναι καλό βέβαια, ιδιαίτερα για τους κατοίκους αρκετών χωρών που μέχρι σήμερα η κάλυψη της υπηρεσίας ήταν ελλιπής έως μέτρια.

Η Google μέσω του Lat Long Blog της ανακοίνωσε πως ανανέωσε τους χάρτες αρκετών χωρών, ανάμεσά αυτούς των Κροατίας, Τσεχίας, Ελλάδα, Ιρλανδίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας και Βατικανό.

Στη νέα αναβάθμιση έχει δοθεί έμφαση στη λεπτομέρεια των χαρτών, έχουν διορθωθεί όσα λάθη υπήρχαν σε ονόματα και τοποθεσίες, ενώ έχουν προστεθεί αρκετά σημεία ενδιαφέροντος καθώς και 3D κτίρια.

Επίσης, τώρα σημειώνονται πιο ευδιάκριτα στο χάρτη οι διαδρομές των ferry boat, ενώ έχει βελτιωθεί και ο σχεδιασμός του οδικού δικτύου, ειδικά ο διαχωρισμός κύριων αρτηριών με μικρότερους δρόμους.

Παράλληλα με την ενημέρωση των χαρτών, η Google ενσωμάτωσε το «Report a problem» στις παραπάνω χώρες, ένα εργαλείο μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν λάθη, προβλήματα και παραλείψεις στον χάρτη.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_965.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC