Ο Sergey Brin φορά τα νέα Google glasses

Ο Sergey Brin φορά τα νέα Google glasses
 

Παρά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με το Project Glass και τα φουτουριστικά γυαλιά της Google, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν ότι πρόκειται απλώς για concept. Για κάτι δηλαδή που θα αργήσει πολύ να βγει στην αγορά, αν βγει δηλαδή ποτέ.

Φαίνεται όμως ότι η κυκλοφορία τους είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι θα φανταζόταν κανείς. Όπως ανακοίνωσε ο blogger Robert Scoble, σε συνάντηση του με τον συνιδρυτή της Google Sergey Brin, τον είδε να φοράει τα πρότυπα γυαλιά, τα οποία μάλιστα λειτουργούν κανονικότατα!

Ο Scoble διευκρίνισε βέβαια ότι δεν του επετράπη να τα φορέσει ο ίδιος. Μπόρεσε όμως να διακρίνει ότι υπήρχαν πληροφορίες που εμφανίζονταν στην μικροσκοπική οθόνη πάνω από το δεξί μάτι του Brin.

Τα γυαλιά αν και απέχουν από εκείνα που παρουσιάζονται στις φωτογραφίες της Google, φαίνονται απολύτως αυτόνομα και βέβαια πολύ ελαφριά. Παρόλα αυτά είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα λειτουργούν ανεξάρτητα αλλά θα συνδέονται ασύρματα με κάποιο Android smartphone προκειμένου να λειτουργήσουν.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1211.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1310.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1410.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC