Η Microsoft παρουσίασε το νέο της λογότυπο

Η Microsoft παρουσίασε το νέο της λογότυπο
 
Αν και έχουν περάσει 30 χρόνια από την εμφάνιση του πρώτου λογότυπου της εταιρείας, είναι η πρώτη φορά όμως που η Microsoft αποφασίζει να αλλάξει δραματικά τον σχεδιασμό του.

Με μεγαλύτερη γραμματοσειρά και γκρίζους χαρακτήρες, δίπλα στο όνομα της εταιρείας στα αριστερά εμφανίζεται το τετράγωνο σήμα των Windows με τέσσερα χρωματιστά κουτάκια. Τα τρία από αυτά μάλιστα συμβολίζουν τα προϊόντα της εταιρείας, το μπλε συμβολίζει την σειρά Windows, το κόκκινο το Microsoft Office και το πράσινο το Xbox Live. Όσο για το τέταρτο, ο συμβολισμός του ακόμα δεν είναι γνωστός, ίσως κάποιο επερχόμενο προϊόν.

Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί και την αλλαγή του branding της εταιρείας, η οποία ξεκίνησε με το νέο γραφικό περιβάλλον των Windows 8. Δυο ακόμα προϊόντα της Microsoft, το Office και τα Windows Phone 8 συμπληρώνουν με το νέο λογότυπο τους τον ανασχεδιασμό του brand name της εταιρείας.

Δείτε το video της παρουσίασης:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC