Η Opera επεκτείνει τη συνεργασία της με την Google

Η Opera επεκτείνει τη συνεργασία της με την Google
 

Αν και το ενδεχόμενο εξαγοράς της Opera από το Facebook είχε συζητηθεί έντονα, τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει. Έτσι, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, η εταιρεία ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Google.

Η νέα συμφωνία αντικαθιστά εκείνη που είχαν υπογράψει οι δύο εταιρείες τον Νοέμβριο του 2009 και μάλιστα πρόκειται να προωθήσει και άλλες υπηρεσίες της Google πέρα από την αναζήτηση. Παρόλα αυτά δεν έγινε σαφές αν γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της εταιρείας ή καλύπτονται όλες ανεξαρτήτως.

Αν και μόνο το 1.72% των χρηστών κάνει χρήση του συγκεκριμένου browser η εταιρεία θεωρεί ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης. Άλλωστε κυριαρχεί στον τομέα του mobile και μάλιστα θεωρεί ότι από εκεί θα προέρχεται στο μέλλον το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC