Η Microsoft «τελειώνει» το Live Messenger

Η Microsoft «τελειώνει» το Live Messenger
 
Η Microsoft επιβεβαίωσε και επίσημα τις πρόσφατες φήμες που ήθελαν την άμεση απόσυρση της υπηρεσίας Windows Live Messenger και την αντικατάστασή της από το Skype.

Η εταιρεία θα ενσωματώσει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες του Messenger στο Skype κατά τη διάρκεια της μετάβασης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

«Θα αποσύρουμε το Messenger σε όλες τις χώρες του κόσμου μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012» είπε ο Tony Bates, πρόεδρος του τμήματος Skype της Microsoft, ο οποίος πρόσθεσε πως η υπηρεσία Messenger θα παραμείνει ενεργή μόνο στην ηπειρωτική Κίνα.

Για την ομαλότερη μετάβαση των χρηστών η εταιρεία συνιστά να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Skype που υποστηρίζει λογαριασμούς Microsoft όπου μπορείτε να «συνδέσετε» το λογαριασμό σας στο Skype (αν έχετε), με το λογαριασμό σας στο Messenger, ή να φτιάξετε ένα νέο λογαριασμό επιλέγοντας να χρησιμοποιήσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό Microsoft που έχετε.

Πέρα από το πρόγραμμα, αυτό μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας της υπηρεσίας στο skype.com.

Μετά τη σύνδεση των δυο λογαριασμών, ανοίγοντας το πρόγραμμα θα μπορείτε να εισέλθετε εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στο Skype, ή εναλλακτικά εισάγοντας τα στοιχεία του Microsoft λογαριασμού σας στην αντίστοιχη επιλογή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC