Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Opera για υπολογιστές

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Opera για υπολογιστές
 
Η Opera κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης της για υπολογιστές με αρκετά νέα και σημαντικά χαρακτηριστικά.

Η έκδοση 12.10 πέρα από τις συνηθισμένες βελτιώσεις στην ταχύτητα του προγράμματος, συμπεριλαμβάνει ακόμα την υποστήριξη για το πρωτόκολλο SPDY και το WebSocket API.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία αναγνωρίζει πως οι σημερινοί χρήστες «θέλουν περισσότερο περιεχόμενο, γρήγορα και κατά προτίμηση χωρίς να χρειάζεται να ελέγχουν ένα σωρό ιστοσελίδες για να διαβάζουν ειδήσεις, e-mail ή άλλες ιστοσελίδες».

Έτσι η νέα έκδοση επιτρέπει στους προγραμματιστές να αναπτύσσουν πιο «ισχυρές» επεκτάσεις του browser.

Στην ανακοίνωση της η εταιρεία επισημαίνει και το νέο «Speed Dial» για το Twitter, το Facebook, το Pinterest, το Gmail και άλλες υπηρεσίες και κοινωνικά δίκτυα οι οποίες θα προσφέρουν το περιεχόμενο τους άμεσα στο χρήστη χωρίς την ανάγκη πλοήγησης στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1112.png?w=1110

Για τους προγραμματιστές η έκδοση 12.10 υποστηρίζει ακόμα μια σειρά νέων APIs, συμπεριλαμβανομένων τωνο Resource Loader API, Contect Menu και WebSocket APi, ενώ παράλληλα υποστηρίζει προφίλ χρωμάτων ICC και διαχείριση αυτών.

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη για download στην ιστοσελίδα της εταιρείας, για Mac, Windows, Linux και FreeBSD.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1218.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC