Η «έξυπνη» βαλίτσα που δεν θα χάσουμε ποτέ

Η «έξυπνη» βαλίτσα που δεν θα χάσουμε ποτέ

Η Bluesmart θα εξοπλίζεται με GPS και θα επικοινωνεί συνεχώς με το smartphone του κατόχου

Η οικογένεια των «έξυπνων» συσκευών μεγαλώνει, καθώς η Bluesmart σκοπεύει να λανσάρει μια βαλίτσα με προηγμένες δυνατότητες που θα επικοινωνεί με smartphone.

Η Bluesmart θα συνοδεύεται από ειδική εφαρμογή η οποία θα επιτρέπει στο χρήστη να κλειδώνει ή ξεκλειδώνει την «έξυπνη» βαλίτσα από το κινητό του. Επιπλέον, θα διαθέτει ενσωματωμένη ζυγαριά στη χειρολαβή, η οποία θα υπολογίζει το βάρος όποτε τη σηκώνουμε. Ακόμη, με τη βοήθεια του ενσωματωμένου GPS θα μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε στιγμή τη θέση της βαλίτσας.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά όμως δεν σταματούν εδώ. Μια ειδοποίηση θα εμφανίζεται όταν απομακρυνόμαστε από τη βαλίτσα, ενώ κάθε φορά που θα συμβαίνει αυτό, ο σάκος θα κλειδώνει αυτόματα.

Όσον αφορά τις αποθηκευτικές δυνατότητες, η Bluesmart εξοπλίζεται με ειδική θήκη για laptop και tablet, όπου οι ηλεκτρονικές συσκευές θα προστατεύονται από χτυπήματα, ενώ η πρόσβαση θα γίνεται πανεύκολα.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος, μιας και ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της Bluesmart είναι η ενσωματωμένη μπαταρία, ώστε να μην ξεμείνουμε ποτέ και πουθενά από ενέργεια! Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, η μπαταρία θα αρκεί για να φορτίσουμε έως και 6 φορές ένα κινητό!

Η Bluesmart αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2015, καθώς οι κατασκευαστές αναζήτησαν χρηματοδότηση στο Indiegogo, με το στόχο να έχει ήδη υπερκαλυφθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC