Και οι ουραγκοτάγκοι είναι φανατικοί οπαδοί της Apple

Και οι ουραγκοτάγκοι είναι φανατικοί οπαδοί της Apple
 

Αν έχετε και την παραμικρή αμφιβολία για το πόσο δημοφιλή είναι τα προϊόντα της Apple σκεφτείτε μόνο το εξής: τα χρησιμοποιούν ακόμη και ουραγκοτάγκοι.

Υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου στο Μαϊάμι έδωσαν ένα iPad σε καθέναν από τους έξι ουραγκοτάγκους που βρίσκονται εκεί προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις τους. Βέβαια οι συσκευές δεν είχαν τυχαίες εφαρμογές αλλά μόνο μια που έχει αναπτυχθεί για άτομα με αυτισμό.

Προς έκπληξη όλων λοιπόν, οι τέσσερις από τους έξι πιθήκους βρήκαν τα iPad ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και άρχισαν να τα χρησιμοποιούν καθημερινά. Οι μόνοι που δεν ασχολήθηκαν ήταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που μάλλον τα βρήκαν κάπως βαρετά.

Η ιδέα για το πείραμα δόθηκε μετά από πρόταση ερευνητή που είχε δοκιμάσει τη χρήση του iPad από δελφίνια με αρκετή επιτυχία. Στόχος είναι να βελτιωθούν οι δυνατότητες επικοινωνίας με τα θηλαστικά αυτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC