Μάθε τα πάντα για τη φωτιά με ένα video σε αργή κίνηση!

Μάθε τα πάντα για τη φωτιά με ένα video σε αργή κίνηση!

Η φωτιά είναι μία χημική διαδικασία που έχει καθορίσει την εξέλιξη της ανθρωπότητας, όσο καμία άλλη. Μπορεί να είναι χιλιάδες τα χρόνια που ο άνθρωπος την ανακάλυψε και την χρησιμοποίησε, μπορεί να υπάρχουν απίθανοι μύθοι γύρω από αυτή, αλλά παραμένει ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που βλέπουμε, κάνουμε, μελετάμε, ακόμα.

Πάμε λοιπόν για λίγη επιστήμη σε αργή κίνηση:Οι άνθρωποι του Distort, έφτιαξαν ένα βίντεο με όλα εκείνα που πρέπει να ξέρετε για τη φωτιά: τι είναι, πώς δημιουργείται, ποιες είναι οι χημικές αντιδράσεις που την προκαλούν, πόσα είδη φωτιάς υπάρχουν. Αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, όμως, στο Distort, είναι να «πειράζουν» τον χρόνο με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας τα δείξουν αυτά με ένα τρόπο που θα ήταν αδύνατο να τα δείτε με γυμνό μάτι: σε slow motion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC