Τώρα τα Android app τρέχουν και σε Mac!

Τώρα τα Android app τρέχουν και σε Mac!

Οι κάτοχοι Android smartphones, πλέον μπορούν να τρέχουν τα αγαπημένα τους applications σε υπολογιστές της Apple. Η εταιρεία Bluestacks έφτιαξε ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στα Android mobile apps να τρέχουν σε desktop συστήματα Mac, ενώ έχει ήδη δημιουργήσει αντίστοιχο πρόγραμμα, για εκτέλεση εφαρμογών Android σε Windows PC.

 

Μέχρι στιγμής, 17 εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών για Android έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για μεταφορά των app τους σε Mac, αλλά διαρκώς προστίθενται κι άλλες και το σύνολο των διαθέσιμων εφαρμογών υπολογίζονται σε 400.000.

 

Ο επικεφαλής της εταιρείας, Rosen Sharma, σχολίασε πως η νέα έκδοση του Bluestacks για Mac, δίνει και μια ευκαιρία “εισβολής” στο κλειστό οικοσύστημα των υπολογιστών της Apple, ενώ πρόσθεσε πως οι προγραμματιστές, φτιάχνοντας εφαρμογές που φαίνονται καλά στο desktop, θα βοηθηθούν στο να φτιάχνουν προγράμματα που λειτουργούν καλά και στα tablet.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές για Windows και Mac (δοκιμαστική) από το web site της εταιρείας.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC