Θα δούμε iPad mini από την Apple;

Θα δούμε iPad mini από την Apple;
 

Αν και πρόκειται για μια συσκευή που ίσως να μην κυκλοφορήσει ποτέ στο εμπόριο, φαίνεται ότι τα εργαστήρια της Apple πειραματίζονται με ένα iPad μικρότερου μεγέθους.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, πρόκειται για μια συσκευή μεγέθους 7.85 ιντσών με ανάλυση 1024 x 768. Η οθόνη του δεν θα είναι Retina και θα έχει επεξεργαστή A5.

Φυσικά όλα αυτά είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, μόνο φήμες στις οποίες είναι δύσκολο να δοθεί βάση. Άλλωστε είναι γνωστό ότι συχνά η Apple βάζει νέα στελέχη της να εργαστούν σε εικονικά προγράμματα για μήνες.

Στόχος της είναι να ελέγξει το πόσο αξιόπιστα είναι και κατά πόσον οι «εμπιστευτικές» πληροφορίες που γνωρίζουν θα δουν το φως της δημοσιότητας ή θα μεταφερθούν σε ανταγωνιστές της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC