Παραδέχτηκε η Κίνα τις επιθέσεις των Anonymous

Παραδέχτηκε η Κίνα τις επιθέσεις των Anonymous
 
Αν και δύσκολα θα το περίμενε κανείς, η κινεζική κυβέρνηση παραδέχθηκε, τις επιθέσεις που έγιναν στις ιστοσελίδες της. Αν και δεν έγινε ευθεία αναφορά στους Anonymous, κυβερνητικό στέλεχος σχολίασε το γεγονός αν και αρκετά λακωνικά.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών στην οποία τονίστηκε ότι οι Κινέζοι πολίτες απολαμβάνουν απόλυτη ελευθερία σε ό,τι αφορά το Διαδίκτυο, εκφράστηκε το παράπονο ότι η χώρα έπεσε θύμα επιθέσεων από hackers.

Σε κάθε περίπτωση είναι σαφές ότι το παράρτημα της οργάνωσης που ήταν υπεύθυνο για τις επιθέσεις δεν βρίσκεται στην Κίνα και δεν αποτελείται από Κινέζους.

Απόδειξη γι’ αυτό θεωρείται το γεγονός ότι πολλά από τα μηνύματα που αναρτήθηκαν στα site που δέχθηκαν επιθέσεις ήταν στα αγγλικά ενώ όσα από αυτά ήταν στην κινεζική γλώσσα, φάνηκαν να έχουν μεταφραστεί μέσω του Google Translate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC