Παραμένει στην κορυφή των πωλήσεων το Xbox

Παραμένει στην κορυφή των πωλήσεων το Xbox
 

Μπορεί οι φανατικοί gamers να περιμένουν με ανυπομονησία το Xbox 720 (Durango) αλλά μάλλον η Microsoft θα καθυστερήσει αρκετά να το δώσει στην κυκλοφορία. Ο λόγος είναι απλός. Το ήδη υπάρχον μοντέλο παραμένει πρώτο σε πωλήσεις στις ΗΠΑ. Συνεπώς θα ήταν άσκοπο από πλευράς της να το υπονομεύσει βγάζοντας ένα πιο εξελιγμένο μοντέλο.

Σε ό,τι αφορά την αγορά των ΗΠΑ λοιπόν, το Xbox πούλησε μόνο για το μήνα Μάρτιο 371.000 τεμάχια. Διατήρησε με τον τρόπο αυτό την πρωτοκαθεδρία του απέναντι σε Playstasion και Wii για 15ο συνεχόμενο μήνα.

Αντίστοιχα υψηλές όμως είναι και οι δαπάνες που σχετίζονται με αυτό. Το άθροισμα των πωλήσεων συσκευών, περιφερειακών και παιχνιδιών έφτασε τα 430 εκατομμύρια δολάρια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC