Πατέντα της Apple για υβριδικά MacBooks

Πατέντα της Apple για υβριδικά MacBooks
 
Ένα ενδιαφέρον νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε από την Apple στο γραφείο ευρεσιτεχνιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, που περιγράφει τις σκέψεις της εταιρίας για ένα είδος υβριδικών MacBooks.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τίτλο «Ασύρματη οθόνη για ηλεκτρονικές συσκευές», είναι παρόμοιο με αυτό που έχουμε δει σε φορητούς υπολογιστές άλλων εταιριών, μόνο που στην εκδοχή της Apple θα διαθέτει δυνατότητες ασύρματης επαγωγικής φόρτισης. Κατά τα άλλα φαίνεται πως πρόκειται για ένα παραδοσιακό convertible laptop, που η αποσπώμενη οθόνη του θα λειτουργεί ως tablet.

Όσο για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει η ασύρματη φόρτιση, μπορούμε να συμπεράνουμε πως οι βραχίονες της οθόνης, μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως υποδοχή για τη λειτουργία φόρτισης, όμως σίγουρα εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες, που δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Φυσικά, όπως συμβαίνει και με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αυτή η συσκευή μπορεί να μην μετατραπεί ποτέ σε ένα προϊόν που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Από την άλλη πλευρά, η συγκεκριμένη πατέντα, επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά, τη θέληση της εταιρίας να αναπτύξει τρόπους ασύρματης μετάδοσης της ενέργειας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC