«Πόρτα» στο Jelly Bean από τη Sony

«Πόρτα» στο Jelly Bean από τη Sony
 
Μέσω του Facebook και του Xperia Blog, ο John Cooper, product manager της Sony, απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών, αποκάλυψε πως δυο μοντέλα της σειράς Xperia, τα Arc S και Mini, δεν θα αναβαθμιστούν σε Android Jelly Bean.

Ανακοίνωσε επίσης πως το ICS εγκρίθηκε για ολόκληρη τη σειρά Xperia ενώ δεν υπάρχουν ακόμα νέα για την αναβάθμιση του Xperia S.

Η επικείμενη αναβάθμιση πολλών συσκευών σε Jelly Bean ενδιέφερε ιδιαίτερα τους κατόχους κινητών της Sony, ιδίως του Xperia Arc S το οποίο και διέθετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της σειράς για την προηγούμενη χρονιά.

Με 1.4GHz επεξεργαστή, μνήμη 512 και GPU Adreno 205, θεωρητικά θα μπορούσε να σηκώσει το νέο λειτουργικό, για κάποιο λόγο όμως η Sony αποφάσισε να την απορρίψει από την αναβάθμιση.

Η εταιρεία πάντως δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_99.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC