Προσφορά από τη Microsoft για την αναβάθμιση σε Windows 8

Προσφορά από τη Microsoft για την αναβάθμιση σε Windows 8
 
Οι καταναλωτές που αγοράζουν υπολογιστές με Windows 7, θα μπορούν στη συνέχεια να προμηθευθούν με πολύ χαμηλό κόστος την επερχόμενη αναβάθμιση σε Windows 8, όπως ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς.

Συγκεκριμένα, η Microsoft Corp. ανακοίνωσε τη διάθεση της προσφοράς Windows Upgrade, η οποία παρέχει στους καταναλωτές, που θα αγοράσουν ένα PC με λειτουργικό σύστημα Windows 7, την επιλογή να αγοράσουν, κατά τη διάρκεια της προώθησης, τη δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 8 Professional στην εκτιμώμενη τιμή λιανικής των 14.99 ευρώ, την οποία θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα με την ευρεία διάθεση των Windows 8.

Η προσφορά δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να καλύψουν σήμερα την ανάγκη που έχουν για την αγορά ενός νέου υπολογιστή με Windows, γνωρίζοντας ότι μπορούν να τα αναβαθμίσουν εύκολα σε Windows 8, όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα.

Η προσφορά αφορά 131 αγορές διεθνώς, για καταναλωτές που θα αγοράσουν νέα PC με Windows 7 με προεγκατεστημένες τις εκδόσεις Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ή Ultimate και διαθέτουν αντίστοιχο και έγκυρο πιστοποιητικό αυθεντικότητας από τον κατασκευαστή.

Η προσφορά ισχύει για την αγορά καινούριου PC με Windows 7 κατά την περίοδο 2 Ιουνίου 2012 έως 31 Ιανουαρίου 2013 και θα έχει εξαργυρωθεί πριν τη λήξη του προγράμματος στα τέλη του Φεβρουαρίου 2013. Οι καταναλωτές που εγγράφονται για την προσφορά Windows Upgrade, θα μπορούν να “κατεβάσουν” τα Windows 8 από την ημέρα της ευρείας διάθεσής τους. Η αναβάθμιση αυτή θα μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε νόμιμο και συμβατό Windows PC και παρέχει τρίμηνη υποστήριξη από τη Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC