Σε έξι μήνες από σήμερα τα πρώτα tablets με τα νέα Windows 8

Σε έξι μήνες από σήμερα τα πρώτα tablets με τα νέα Windows 8

Αν και η Microsoft δε λέει κουβέντα για την ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8, οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Ένα μήνα μετά αναμένονται “10 με 20 tablets” που θα βασίζονται στο νέο λειτουργικό.

 

Το ρεπορτάζ λέει ότι μέσα στο Νοέμβριο θα κυκλοφορήσουν πάνω από 10 ταμπλέτες με Windows 8. Έχει ενδιαφέρον ότι μιλάμε για εμπορική διάθεση και όχι απλά για ανακοίνωση, οπότε αν επαληθευτούν οι πληροφορίες θα έχουμε μια μικρή τεχνολογική επανάσταση στη φετινή χριστουγεννιάτικη αγορά. Κάποιοι, μάλιστα, σπεύδουν να προβλέψουν ότι οι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν “εξωτικά” design, όπως π.χ. ταμπλέτες με αποσπώμενα πληκτρολόγια και άλλα αξεσουάρ.

 

Τα tablets αυτά αναμένεται να βασίζονται κατά κύριο λόγο στην πλατφόρμα Clover Trail της Intel, με διπύρηνους Atom που κατασκευάζονται στα 32 νανόμετρα. Βέβαια, μέσα σε ένα εξάμηνο πολλά αλλάζουν, οπότε οι πληροφορίες αυτές δεν πρέπει να μας οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Το μεγάλο ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα η ανάπτυξη των Windows 8. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα και χωρίς παρατράγουδα, τότε θα μπορούμε να συζητήσουμε και για τις νέες συσκευές.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC