«Σερφάρουν» στο ίντερνετ χάρη στις… ακαθαρσίες των σκύλων τους!

«Σερφάρουν» στο ίντερνετ χάρη στις… ακαθαρσίες των σκύλων τους!
 
Οι ακαθαρσίες των σκύλων στα πεζοδρόμια είναι πονοκέφαλος για τις περισσότερες πόλεις του κόσμου. Μάταια οι δήμαρχοι προσπαθούν να πείσουν τους ιδιοκτήτες σκύλων να καθαρίζουν για λογιαριασμό του τετράποδου. Κάποιοι ευαισθητοποιούνται, αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι απλώς συνοδεύουν το σκυλάκι στην… τουαλέτα του και, πέραν τούτου, δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Στο Μεξικό, μια εταιρία τηλεπικοινωνιών, σε συνεργασία με το Δήμο, αποφάσισε να υλοποιήσει μια ριζοσπαστική ιδέα για να λύσει το πρόβλημα σε μία πόλη που δεν φημίζεται για την καθαριότητά της και, ταυτόχρονα, να ενθαρρύνει τη χρήση του wi-fi σε πάρκα και πλατείες.

Με τη βοήθεια μιας διαφημιστικής εταιρίας εγκατέστησε σε πάρκο της πόλης ειδικά δοχεία, για να ρίχνουν οι φιλόζωοι τις ακαθαρσίες των σκύλων. Το περιεχόμενο κάθε σακουλίτσας «μεταφράζεται» σε δωρεάν χρόνο σύνδεσης στο ίντερνετ. Ο ιδιοκτήτης του ανακουφισμένου σκύλου παίρνει κουπόνια με τον ανάλογο κωδικό και απολαμβάνει το «σερφάρισμα».

Εννοείται ότι για… μεγάλες ποσότητες, ο ιδιοκτήτης επιβραβεύεται με περισσότερο χρόνο online.

Κάτι μας λέει ότι θα αυξηθούν σημαντικά και οι πωλήσεις σκυλοτροφής…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC