Στην Αυστραλία πήγε ο Steve Wozniak για να αγοράσει το iPhone 5

Στην Αυστραλία πήγε ο Steve Wozniak για να αγοράσει το iPhone 5
 

Ο Steve Wozniak, ένας από τους συνιδρυτές της Apple, πάντοτε ήταν από τους πρώτους που αποκτούσαν τα νέα προϊόντα της εταιρείας. Τίποτε περίεργο ως εδώ. Τι θα λέγατε όμως αν μαθαίνατε ότι τα αγοράζει κανονικά όπως τα υπόλοιπα fan boys της εταιρείας;

Και μάλιστα ότι στήνεται στην ουρά έξω από τα καταστήματα προκειμένου να τα αποκτήσει;

Αν και συνήθως κάνει τις αγορές του στην Καλιφόρνια, αυτή τη φορά πέταξε μέχρι την Αυσταλία προκειμένου να προμηθευτεί το νέο smartphone της Apple. Ο λόγος ήταν ότι λόγω της διαφοράς ώρας εκεί οι πωλήσεις ξεκινούσαν κάποιες ώρες νωρίτερα.

Παρόλα αυτά δεν ήταν πρώτος στην ουρά που σχηματίστηκε στο κατάστημα αλλά έβδομος. Όπως έγινε γνωστό πάντως δεν αγόρασε ένα αλλά δύο συσκευές γιατί όπως ανέφερε, δεν ήξερε ποιο χρώμα θα του αρέσει περισσότερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC