Τον Ιούλιο το Google tablet;

Τον Ιούλιο το Google tablet;
 

Μέσα στον Ιούλιο, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που κυκλοφορούν, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το tablet της Google. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια συσκευή 7 ιντσών, με τετραπύρηνο Tegra 3 της Nvidia, σε έκδοση μόνο με Wi-Fi και με λειτουργικό Ice Cream Sandwich.

Αν και αρκετοί θεωρούν εξίσου πιθανή τη χρήση της επόμενης έκδοσης του Android, το Jelly Beans δηλαδή, κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά δύσκολο. Καθώς η ανάπτυξη του Jelly Beans δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, οι δοκιμές της συσκευής θα γίνονται με την έκδοση Ice Cream Sandwich (Android 4.0). Συνεπώς τυχόν αλλαγή του λειτουργικού χωρίς τις αναγκαίες δοκιμές είναι βέβαιο ότι θα θεωρηθεί αρκετά επίφοβη.

Σε ό,τι αφορά την τιμή του, όπως μαθαίνουμε η Google θα επιχειρήσει να την ρίξει κάτω από τα 249 δολάρια. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι με την κυκλοφορία του νέου iPad, το iPad 2 κοστίζει μόνο 429 ευρώ γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό απέναντι σε οποιοδήποτε tablet με λειτουργικό Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC