Το έξυπνο ρολόι της Apple θα ενσωματώνει ηλιακό πάνελ για τη φόρτισή του;

Το έξυπνο ρολόι της Apple θα ενσωματώνει ηλιακό πάνελ για τη φόρτισή του;
Το έξυπνο ρολόι που ετοιμάζει η Apple το κρατά μέχρι στιγμής επτασφράγιστο μυστικό, με τις ελάχιστες ως τώρα πληροφορίες να αναφέρουν πως θα δίνει έμφαση στην υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Πρόσφατο δημοσίευμα των New York Times όμως επαναφέρει το θέμα στην επικαιρότητα και αναφέρει πως το smartwatch της Apple είναι πολύ πιθανό να ενσωματώνει κάποιον εναλλακτικό μηχανισμό φόρτισης, όπως τον επαγωγικό.

Σύστημα επαγωγικής φόρτισης διαθέτουν μερικά smartphones που κυκλοφόρησαν στην αγορά πέρσι, όπως το Google Nexus 4 και το Nokia  Lumia 920.

Για το “iWatch”, στην Apple πειραματίζονται και με ακόμη πιο προχωρημένες λύσεις φόρτισης, όπως με την κίνηση του χεριού του χρήστη ή ακόμη και με ηλιακή ενέργεια, μέσω ενός ηλιακού πάνελ που θα ενσωματωθεί κάτω από την οθόνη της συσκευής.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC