Το Facebook αναζητά έσοδα

Το Facebook αναζητά έσοδα
 
Το Facebook, το οποίο επιζητεί να βελτιώσει τις πηγές εισοδήματος που έχει, ανακοίνωσε ότι οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό του για να κάνουν εμπορικές προσφορές στους «φίλους» τους θα πληρώνουν από εδώ και στο εξής, καθώς θα υποχρεώνονται να αγοράζουν ταυτοχρόνως διαφημίσεις.

«Οι επιχειρήσεις θα εξακολουθήσουν να μπορούν να κάνουν προσφορές για ένα ελάχιστο κόστος, αλλά θα δημιουργηθούν διαφημίσεις ώστε οι άνθρωποι να βλέπουν τις προσφορές στην αρχική τους σελίδα» δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook, διευκρινίζοντας ότι το ελάχιστο ποσό είναι 5 δολάρια ανά διαφήμιση.

Οι προσφορές θα μπορούν να γίνονται από τις σελίδες που έχουν περισσότερους από 400 «φαν», «το οποίο θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να εντοπίζουν καλύτερα τα αποτελέσματα των εκστρατειών τους και θα επιτρέψει επίσης στους επιχειρηματίες στο διαδίκτυο να τις χρησιμοποιούν» επισημαίνει το Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC