Τρίτο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο το Pinterest

Τρίτο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο το Pinterest
 
To Pinterest διαψεύδει όσους περίμεναν ότι δεν θα μπορούσε να πάρει ποτέ ένα σεβαστό μερίδιο στην πίτα των κοινωνικών δικτύων.

Το social network Pinterest το Φεβρουάριο κατέγραψε 17,8 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μόνο στις ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένου του Μπαράκ Ομπάμα).

Σύμφωνα με την Experian, το Pinterest εκτόπισε πλατφόρμες όπως τα LinkedIn, Tumblr και Google+. Το Δεκέμβριο του 2012, το Pinterest βρισκόταν στη 10η θέση της κατάταξης, ενώ από τον Ιανουάριο σημείωσε αύξηση στην επισκεψιμότητα κατά 50%.

Βέβαια, σημειώνεται ότι οι χρήστες του Pinterest ξοδεύουν κατά μέσο όρο 89 λεπτά το μήνα στο site, αριθμός που υστερεί σημαντικά των 405 λεπτών του Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC