Το Tom Tom έρχεται σύντομα στο Android

Το Tom Tom έρχεται σύντομα στο Android
 
Η Ολλανδική εταιρεία κατασκευής προγραμμάτων πλοήγησης αλλά και χαρτών, γνωστή από την σειρά Tom Tom στα Windows Mobile, ανακοίνωσε στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2012 την επικείμενη κυκλοφορία λογισμικού πλοήγησης για Android smartphones.

Το Tom Tom για Android θα προσφέρει μεταξύ άλλων δωρεάν χάρτες, σύστημα για ενημέρωση και αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων όπως μποτιλιαρίσματα και ατυχήματα, πληροφορίες λωρίδων και ειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας. Το AndroidCentral εξασφάλισε ένα hands-on του νέου προγράμματος στην έκθεση IFA το οποίο και παρουσίασε σε ένα ολιγόλεπτο video.

Το πρόγραμμα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο χωρίς να έχει ακόμα ανακοινωθεί η τιμή του, είναι πολύ πιθανό όμως να πλησιάζει τις τιμές των εκδόσεων για iOS και Windows Phone στα 49.99 ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC