Τον Οκτώβριο το iPad mini;

Τον Οκτώβριο το iPad mini;
 

Είναι γνωστό ότι ο Steve Jobs είχε απορρίψει την ιδέα ενός iPad μικρότερου μεγέθους καθώς θεωρούσε ότι δεν έχει θέση στην αγορά. Δεδομένης όμως της αγάπης του κόσμου για τα προϊόντα της Apple, θα ήταν απίθανο κάποιο από αυτά να αποτύχει εμπορικά.

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν τα στελέχη της εταιρείας και έτσι αποφάσισαν να διαθέσουν στην αγορά και ένα iPad μικρότερου μεγέθους από τα κανονικά. Πρόκειται για το iPad mini του οποίου η κυκλοφορία συζητείται εδώ και αρκετούς μήνες.

Για τα χαρακτηριστικά του δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Ενώ αρχικά είχαμε μάθει ότι δεν θα έχει οθόνη retina, τώρα ακούγεται το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση η τιμή του θα είναι αρκετά χαμηλή. Τόσο που οι αντίστοιχες συσκευές Android θα δυσκολευτούν αρκετά να το ανταγωνιστούν.

Αναφέρεται δηλαδή ότι δύσκολα θα ξεπεράσει τα 250 δολάρια.

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν εικασίες. Η ίδια η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το φθινόπωρο για να δούμε αν ευσταθούν οι φήμες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC