Το Twitter αλλάζει και θυμίζει Facebook!

Το Twitter αλλάζει και θυμίζει Facebook!

Στο ανασχεδιασμένο Twitter η φωτογραφία χρήστη τοποθετείται στην πάνω αριστερή γωνία της κορυφής του προφίλ (και καταλαμβάνει πλέον περισσότερο χώρο). Επιπροσθέτως: τα βιογραφικά στοιχεία, τα tabs (Tweets, Following, Followers, Favorites, Lists), αλλά και η νέα κατηγορία Photo/Video, δημιουργούν μια εντελώς νέα εικόνα του Twitter. Ακόμα και τα tweets απεικονίζονται, πλέον, σε παράθυρα διαφορετικών μεγεθών, τα οποία διαβάζονται από αριστερά προς τα δεξιά, δηλαδή σαν μια προσομοίωση ανάγνωσης βιβλίου.

Το νέο design του Twitter αποκαλύφθηκε χάρη στον συντάκτη του Mashable, Ματ Πετρόντζιο ο οποίος επιλέχθηκε ως μέλος μιας μικρής δεξαμενής χρηστών, στους οποίους εμπιστεύτηκε το Twitter, τη δοκιμή της ανασχεδιασμένης του πλατφόρμας.Και φυσικά, ο Πετρόντζιο τράβηξε ένα screenshot του προφίλ του, για να μας δείξει τις δραστικές αλλαγές της σελίδας του χρήστη.

Η δοκιμαστική επανασχεδίαση του Twitter είναι -βέβαια- σε πειραματικό στάδιο ακόμα και δεν είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει στη μορφή που το βλέπουμε. Το Twitter δεν έχει προβεί ακόμα σε κανένα σχόλιο, αν και συνηθίζει να δοκιμάζει πειραματικά τις νέες του εκδοχές, πριν τις ρίξει στην αγορά.

tweet-facebook-3 tweet-facebook-2 tweet-facebook-1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC