LG : All-in-one PC με Chrome OS

LG : All-in-one PC με Chrome OS

Μία ακόμη ανακοίνωση έκπληξη ήρθε από τη LG στα «προεόρτια» της CES 2014.

H εναλλακτική προσέγγιση της εταιρείας στα Chromebooks, είχε ως αποτέλεσμα ένα πλήρες σύστημα, το οποίο θα βασίζεται στο Chrome OS της Google.

Το LG Chromebase θα κυκλοφορήσει με IPS οθόνη 21,5 ιντσών full HD ανάλυσης, που θα λειτουργεί και αυτόνομα, ενώ θα συνοδεύεται από ποντίκι, πληκτρολόγιο και άλλα αξεσουάρ.

Θα βασίζεται σε έναν Intel Celeron με 2 GB μνήμης και 16GB iSSD, ενώ θα ενσωματώνει HD Webcam και πλήρη συνδεσιμότητα (HDMI-in, USB 2.0 x3, USB 3.0 x1 και LAN).

Chromebooks2Εκτός από καταναλωτές η LG προφανώς στοχεύει και στην επαγγελματική αγορά, σχολεία, νοσοκομεία, αλλά και ξενοδοχεία όπου το λειτουργικό Chrome θα επιτρέπει τη σύνδεση στους προσωπικούς λογαριασμούς και τα αρχεία των πελατών μέσω του cloud.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC