Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία αναλύσεων Topsy

Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία αναλύσεων Topsy

Η εξαγορά άγγιξε τα 200 εκατομμύρια δολάρια

H Apple σήμερα εξαγόρασε την Topsy, μια εταιρεία με έδρα της στο San Francisco η οποία προσφέρει αναλύσεις του Twitter σε μια σειρά εταιρειών. Η εξαγορά άγγιξε τα 200 δολάρια εκατομμύρια, σύμφωνα με την The Wall Street Journal.

«Είναι αβέβαιο ακόμη το πως σκέφτεται η Apple να χρησιμοποιήσει την Topsy (…) Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να ενσωματωθούν τεχνογνωσίες της εταιρείας στο iTunes Radio. Ένα πιθανό σενάριο θα ήταν με βάση τα δεδομένα που θα συλλέγει η Topsy να ειδοποιεί του ακροατές για τα top τραγούδια ή για τους καλλιτέχνες που σημειώνουν πολλές συζητήσεις στο Twitter». Μια άλλη εκδοχή είναι και η ενσωμάτωση στο ανανεωμένο iAd.

H Αpple επιβεβαίωσε την εξαγορά αλλά ως συνήθως δεν έκαναν κάποια άλλη δήλωση ή έδειξαν κάποιο μελλοντικό πλάνο για το που αυτή η κίνηση θα ωφελούσε την εταιρεία ή τις υπηρεσίες της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC